Over Ons

HB International staat voor hoogwaardige design elementen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Welkom bij HB International

HB International staat voor hoogwaardige design elementen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Sinds jaar en dag is HB International BV exclusief importeur van de Italiaanse firma Metalco en de Spaanse firma Santa&Cole/Urbidermis voor Nederland en de Dutch Cariben.                                                                           

Daarnaast werken we samen met de Belgische firma Verhofste , deze firma is gespecialiseerd in fietsenparkeer systemen.

Naast onze vaste agenturen realiseren wij maatwerk voor elk eigen ontwerp/design in o.a. meubilair, hekwerken, bloembakken, plein- en parkinrichtingen, bestrating etc. Dit voor zowel staal, CorTen staal, RVS, Hout en Natuursteen.

Bij ons kunt terecht voor alles op het gebied van hoogwaardige kwaliteit buitenmeubilair en buitenverlichting.

Get In Touch

50

Projecten

100+

Tevreden Klanten

10

Jaren in Business

Onze Designers

Designers Van Metalco

Onze Getallenteerde Designers.

Alessandro Lenarda (Venetië 1939)

Hij heeft 5 keer geëxposeerd op de Biënnale van Venetië . Alessandro is 3 keer geselecteerd voor de prijs “Compasso d’Oro” Hij is hoofddocent vd Academie Tiber in Rome. Zijn werken maken deel uit van de vaste collecties van verschillende musea in de wereld . Sommige van zijn werken werden uitgeroepen tot “uitzonderlijke artistieke en historische waarde “ en opgenomen in “Cultureel Erfgoed vd Natie”. Diverse werken die hij gemaakt heeft voor Metalco zijn opgenomen in de “Farnesina Design Collection”.

Alfredo Tasca (Treviso)

Een van de oprichters van Metalco. Alfredo ontving tijdens zijn cariére vele prijzen waaronder voor het model “Cheope” de Compasso d’Oro 2006, de internationale prijs voor de ADI Design Index.

Pio & Tito Toso (Venetië)

De gebroeders hebben op het gebied van Architectuur talrijke projecten op nationaal en internationaal grondgebied uitgevoerd. Ze hebben voor de meest toonaangevende bedrijven ontwerpen gemaakt zoals: Artemide, Leucos, Alessi, Fly line etc. En uiteraard voor Metalco. Enkele prijzen die de broers ontvangen hebben: Good Design Award 2009, 1e prijs voor herontwikkeling Musile di Piave 2005 en 1e prijs Young & Design 2005.