Klik hier voor een impressie van Maatwerk Klik hier voor een brochure van Maatwerk

Maatwerk Projecten voor Architecten, Bouwbedrijven en Overheid


Soms is het veel zoekwerk om onderdelen van het bestek van een aanbesteding of een project in te vullen. Met HB International als leverancier behoort dat tot de verleden tijd, omdat nagenoeg ieder onderdeel uit het bestek met betrekking tot staal, natuursteen of hout bij ons vervaardigd kan worden.

Staal; wij bewerken en verwerken staal, cortenstaal, RVS, koper, messing en aluminium tot tastbare eindproducten of halffabricaten. Afwerkingen als stralen, spuiten, poedercoaten, thermisch en elektrolytisch verzinken verzorgen wij ook.
Vele projecten zijn daar reeds van in uitvoering gebracht zoals boomeilanden in cortenstaal met een doorsnede van 85 meter, plantenbakken, hekwerken, boomroosters etc. Heeft u idee├źn die u in staal wilt verwezenlijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen samen met u en onze constructeurs uw plannen verwezenlijken.

Hout; ook zijn wij specialist op het gebied van maatwerk in hout, het ontwerp wat u in gedachten heeft kunnen wij voor u maken. Naast maatwerk in hout is er ook een mogelijkheid het hout te combineren met bijvoorbeeld RVS, staal of natuursteen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Z-banken op het Willem Wilminkplein te Enschede.

Daarnaast is HB International ook gespecialiseerd in natuursteen. In Nederland bestaat veel belangstelling voor natuursteen, graniet en marmer voor bijzondere projecten. Om het gebruik van natuursteen in de openbare ruimte te verwezenlijken hebben we een nauwe samenwerking met een van de meest vooraanstaande natuursteenbedrijven uit Europa, gespecialiseerd in bijzondere projecten. Realisatie van maatwerk rotondes, banden, banken, bloembakken, keien en meer. Ieder ontwerp is mogelijk. En het prijsverschil tussen beton en graniet is erg klein, terwijl de levensduur van graniet vele malen hoger ligt. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de op maat gemaakte granieten banken voor de Port of Rotterdam.

  • Plein- en parkinrichting
  • Rotondes en entrees
  • Bestrating en banden
  • Vijverpartijen en fonteinen
  • Bloembakken
  • Boomeilanden
  • Framebouw
  • Hekwerken
  • Bruggen
  • Straatmeubilair
Wij zijn er zeker van dat met deze verschillende mogelijkheden, in feite ieder ontwerp dat u wilt realiseren, goed, snel en voor een zeer goede prijs gemaakt en geleverd kan worden. Graag willen we een afspraak maken om langs te komen om te bespreken of er mogelijkheden zijn om de handen ineen te slaan en samen de klanten te voorzien van iets heel moois en duurzaams voor een pracht prijs.