Over ons

Klik hier voor een brochure van de Metalco Group

HB International is exclusief importeur van de Metalco Groep voor Nederland.
Deze Italiaanse firma is Europa’s grootste op het gebied van buitenmeubilair en is vertegenwoordigd in 58 landen.
Met de producten van Metalco hebben we reeds vele steden in Nederland ingericht waaronder: Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rotterdam, Enschede, Wierden, Dedemsvaart, Utrecht en Rijssen.
De collectie van Metalco bestaat uit: RVS, CorTen staal, Natuursteen, Aluminium. Deze brochures kunt u bij ons aanvragen, midden 2014 komt Metalco met een nieuwe totaal brochure uit hierin staan dan ook de nieuwe collectie in speeltoestellen.

Via deze site wordt u regelmatig door gelinkt naar de site van Metalco, daar we u zo het gemakkelijkst op de hoogte kunnen houden van alle nieuwe producten en we u de beste info per product kunnen geven.

Ook zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met de Italiaanse firma EWO. EWO ontwikkelt en produceert hoogwaardige, duurzame lichtsystemen voor de buitenruimten. Een doorslaggevend criteria daarbij is: Energieverbruik. EWO heeft een zeer efficiënt LED lichtunit ontwikkelt, die het gemiddelde energie verbruik aanzienlijk vermindert – dit dankzij de modulariteit. Dit kan ideaal toegepast worden in voetgangersverlichting als in hoge mast systemen van bv luchthavens. Deze technologieën worden ge.bruikt bij de 5 huisitems van EWO namelijk: Large Area Lighting - Outdoor Lighting – Architectural Lighting – Urban Furniture en EWO Individual.
De brochures van EWO; “Projects and Products” en EWOIndividual” kunt u ook bij ons aanvragen.
HB International is tevens in staat om maatwerk voor elk eigen ontwerp/design in Staal, Cortenstaal, RVS, Natuursteen of Hout te verwezenlijken. Kijk voor meer info hierover bij Maatwerk.

Wij zijn er zeker van dat met deze verschillende mogelijkheden, in feite ieder ontwerp dat u wilt realiseren, goed, snel en voor een zeer goede prijs gemaakt en geleverd kan worden.
Graag willen we een afspraak maken om langs te komen om te bespreken of er mogelijkheden zijn om de handen ineen te slaan en samen de klanten te voorzien van iets heel moois en duurzaams.
Stuur een mail naar: heurman@metalco-ned.nl of bel +31 (0) 74 250 47 54 voor een afspraak.